Informatie

Veelgestelde vragen en antwoorden

Kan ik zelf ook een artikel aanleveren voor op Podium?

Ja dit kan en daar zijn we blij mee! Podium staat open voor een ieder die een artikel aanlevert, dat past binnen onze missie en visie en is geschreven door een deskundige. Het artikel dient van waarde te zijn voor onze deelnemers en andere bezoekers van onze website.

Heb jij een idee, stuur ons svp een bericht via ons contactformulier en dan nemen we graag even telefonisch contact met jou op.

Hoe kan ik een donatie doen?

Door nu op deze link te klikken kun je een donatie doen.

Verder zullen wij iedere maand in onze nieuwsbrief waarin we de data van die maand publiceren met de link naar de online live sessies, ook een link plaatsen waarmee je heel gemakkelijk op de gebruikelijke manieren heel eenvoudig een donatie kunt doen.

Wat houdt de coaching in?

De coaching is altijd maatwerk en sterk afhankelijk van de behoefte van jouzelf. Tijdens de eerste sessie van 1 uur kunnen we samen uitvinden wat het beste bij jou past. Onze eerste sessie van 1 uur besteden we samen met name aan de uitwerking hiervan.

Zijn jullie ook telefonisch bereikbaar

We zijn niet telefonisch bereikbaar. Je kunt ons bereiken via het contactformulier hieronder.

Hoe snel komen jullie dan met een reactie? 

Ons streven is om altijd binnen 2 werkdagen te reageren, vaak is het sneller. Het hangt ervan af hoeveel vragen er binnenkomen op een dag.

Hoe is het jaarprogramma opgebouwd?

Ons jaarprogramma is verdeeld over de vier seizoenen en per maand hanteren we een thema. Daarbinnen besteden we aandacht aan de elementen die van invloed zijn op hoe energiek en gezond jij je voelt.

Het specifieke thema per maand wordt aan het begin van iedere maand uitgelegd op onze website en behandeld tijdens onze maandelijkse Thema-Workshop aan het begin van iedere maand. Indien je die hebt gemist, dan kun je die terugkijken op video zodra je bent aangemeld als deelnemer van ons programma.

Ga voor meer informatie naar onze maandprogramma pagina toe.

Wat is jullie adres?

Ons kantoor en de trainingsruimte bevinden zich in De Boomhut, Wilhelminalaan 10, 3851 XW Ermelo.

Klik hier voor meer informatie

Zijn de meditaties ook geschikt voor mannen?

Onze meditatie sessies zijn zeker ook geschikt voor mannen, aangezien tijdens de meditaties jijzelf de verbinding legt met jouw eigen lijf en je zelf kunt werken aan jouw eigen gezondheid en vitaliteit op een concrete manier. En dat lekker in jouw eigen omgeving. Probeer het gewoon uit!

Hoelang duurt de meditatie?
Gemiddeld duren de meditatiesessies  40 minuten.

Hoe kan ik deelnemen aan het netwerk?

Je kunt deelnemen aan het Netwerk door je aan te melden als deelnemer. Klik hier voor een korte uitleg video over het netwerk.

Wat houdt de maandelijkse Thema Workshop in? 

Per maand wordt gewerkt aan een specifiek Thema en dit Thema wordt per maand aan het begin van iedere maand uitgelegd tijdens onze maandelijkse Thema Workshop. Indien je die workshop hebt gemist, dan kun je die terugkijken op video zodra je bent aangemeld als deelnemer van ons programma.

Wanneer zijn de trainingen?

Bij iedere training staat een kalender met de trainingsdata. Klik hier om naar de trainingen te gaan.

Ik wil stoppen en mij uitschrijven, hoe kan dit?

Als je wilt stoppen als deelnemer, dan kan je contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier. Gebruik hierbij hetzelfde e-mailadres als waarmee je je hebt aangemeld.

Kan iedereen het hele jaar gratis mee doen?

Ja we willen ons programma bereikbaar maken voor zoveel mogelijk deelnemers die wij op die manier willen ondersteunen.

Om onze kosten te dekken en om onze continuïteit te waarborgen, vragen wij wel aan een ieder die dit kan betalen om per kwartaal een donatie te geven van gemiddeld € 10,-.

Contactformulier

Als jouw vraag niet voorkomt bij de veel gestelde vragen of als je een andere vraag / opmerking hebt, kun je contact opnemen via dit contactformulier.

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies om de website te laten werken zoals bedoeld. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Aanmelden als deelnemer

Contactformulier bedrijven

Indien je interesse hebt in ons Body & Mind Vitaal programma, dan stellen wij voor om een online overleg te plannen van 30 minuten. Indien je onderstaande gegevens invult, dan kunnen wij ons voorbereiden.